Cuina

TALLER DE PASTA
Per aprendre a fer la pasta a casa nostra, espaguetis, tallarines… i també diversos farcits per poder fer els raviolis com més ens agradin.
Dimecres 30 de gener de 17:30 a 19:30h
Preu: 19 €*
Professors: Luca Marongiu.
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou-CUINES DEL MÓN
Un taller on la Transi ens anirà apropant a plats, que estem descobrint o que ja son populars entre nosaltres i que provenen d’altres països.
Dimecres 6 de febrer de 17.30 a 19.30h
Preu: 19 €*
Professora: Transi Pitarch Isart, cuinera del bar del mercat municipal d’Alella, La DO
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou – TALLER D’ARROSSOS AMB EL NOU-ANTIGÓ
En aquest taller, la Marta i en Jordi ens ofereixen la seva forma de fer els arrossos.
Hi ha molts tipus d’arrossos i tots són diferents, aquest cop ells ens ensenyaran les seves tècniques
Dimecres: 13 de febrer de 17.30 a 19.30h
Preu: 19 €*
Professora: Marta Culebras i Jordi Saseta del NouAntigó (www.elnouantigo.com)
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

CUINA DE FORMA SANA I SALUDABLE AMB UN ROBOT
Després de les festes de Nadal aprendrem a fer plats saludables que ens ajudin a perdre pes amb un robot de forma ràpida i gustosa, tot utilitzant els productes de temporada.
Dijous 14 de febrer de 17.30 a 19.30h
Preu: Gratuït
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou – TALLER DE PASTISSERIA: PASTA DE FULL
Es un taller per aprendre a fer la pasta de full, una recepta que a tots ens agrada i que la podem fer servir en múltiples ocasions.
Dimecres 20 de febrer de 17.30 a 19.30h
Preu: 15 €*
Professora: Sandra Palazon, pastissera. http://www.issimbysandrap.com
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou – SNACKS SALUDABLES...
¿Què puc picar entre hores que sigui nutricionalment correcte? La Marina en ensenyarà a preparar snacks que siguin saludables per aquells moments que tenim ganes de picar alguna cosa.
Dimecres: 27 de febrer de 17.30 a 19.30h
Preu: 19 €*
Professora: Marina Klein, Llicenciada en Química per la Università de Milano
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou-LA CUINA DEL “ZERO PATATERO”
Un taller de cuina on explicarem l’evolució del restaurant el “Zero patatero” i cuinarem alguns dels seus plats.
Dimecres 6 de març de 17:30 a 19:30h
Preu: 19 €*
Professors: Luca Marongiu.
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou-CUINEM LES MILLORS VERDURES DE LA PRIMAVERA
La Transi ens prepararà uns plats originals en els que les protagonistes seran les meravelloses verdures que podem trobar a la primavera.
Dimecres 13 de març de 17.30 a 19.30h
Preu: 19 €*
Professora: Transi Pitarch Isart, cuinera del bar del mercat municipal d’Alella, La DO
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Nou – TALLER DE PASTISSERIA: LES COQUES SALADES
Les coques salades es fan amb d’una massa de pa molt hidratada per obtenir una molla molt airejada i lleugera. L’acompanyarem amb ingredients salats: pebrot, albergínies, carbassó, bolets, ceba caramel•litzada, ruca, formatge curat…
Dimecres 20 de març de 17.30 a 19.30h
Preu: 15 €*
Professora: Sandra Palazon, pastissera. http://www.issimbysandrap.com
Lloc: Can Lleonart
INSCRIU-TE AQUÍ

Anuncis